Pàgines

diumenge, 25 de novembre del 2012

La bola de les 4 estrelles

A qui no li agradaria tenir un núvol que et porta amunt i avall? A qui no li agradaria que existís una forma màgica de poder fer realitat els teu somnis? A qui no li agradaria viure mil i una aventures? Suposo que totes aquestes coses són les que fan que m'agradi tant Bola de Drac, segurament una de les millors sèries fetes mai per televisió.

Però és que és una sèrie que ho té tot, començant pel seu protagonista, un heroi que deixa la resta d'herois en el no-res, i és que la resta d'herois es dediquen a fer que els dolents no dominin el món, ell directament el salva de la seva destrucció, i no només una vegada, sinó vàries. És un heroi que fuig dels típics herois, que per salvar el món han de viure sols, sense ningú; ell no, ell té amics, té una família i fins i tot té punts febles...

Tot i així, és una sèrie que ens ensenya moltíssimes coses, ens ensenya els valors de la constància, els valors de la superació i que tot i que sempre hi haurà gent millor a nosaltres, ens ensenya que no per això ens hem de rendir, que cal continuar lluitant pel nostre somni; ens ensenya que tot i tenir punts febles, si aquests es treballen, es poden minimitzar. Ens ensenya més valors, com el de l'amistat, el de la justícia i el del saber fer; i crec, que el més important de tots, és que malgrat totes les dificultats que hi pot haver, ens ensenya a gaudir de les petites coses que el fan a un viure.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada