Pàgines

dilluns, 22 d’agost del 2011

Sandro Rosell vol fer fora de La Masia als nens africans

Ja sabem que els caps de campanya del Sandro Rosell insisteixen en què obri la boca el menys possible, ja que quan més l’obre, més la caga. Ahir va deixar anar dues perles que els mitjans afins (la gran majoria) han fet grans esforços per silenciar.

La primera bestiesa que va dir va ser la de limitar els nous socis. I és que el que s’omple la boca amb la universalització del Barça, va deixar anar que quan sigui president, donarà un marge de tres mesos per a que tothom que vulgui es faci soci, i a partir de llavors, ja només podran fer-se socis els familiars dels que ja ho siguin. I és que Sandro Rosell és el candidat de les “famílies” catalanes, i veuen molt perillós que el poder del club s’expandeixi arreu del món, ja que s’escapen del seu control. Això ho va dir en una entrevista a RAC1. Rosell torna a omplir de raons als qui l’acusen de ser el candidat de les 400 famílies catalanes.

Però les barbaritat més gran la va dir a una entrevista a Radio Marca. Va posicionar-se en contra dels africans que avui en dia estan a La Masia. Segons ell, i amb un comentari que destil·la racisme i xenofòbia pels quatre costats, els africans menteixen amb l’edat i no tenen l’edat que diuen tenir. Diu que misteriosament tots han nascut l’1 de gener, quan això és totalment fals. Diu que menteixen tots, que és injust per la resta, que són superiors físicament i que després quan el físic s’iguala, tots tornen cap a casa.

Molts jugadors africans de La Masia provenen de la Fundació Samuel Eto’o, fruit d’un acord de col·laboració de fa anys. Des de llavors La Masia s’ha nutrit dels millors talents de Camerun, com Enguene, Alexis Meva, Ebwelle, Etock, Ella, Mandela, Kaptoum, etc. Autèntiques perles que dominen el futbol base del Barça i que apunten a autèntics cracks.

No només això, molts d’aquests “africans” dels que es refereix Rosell, són catalans. Nascuts a Catalunya i descendents d’immigrants africans. No tots els “africans” del Barça són camerunesos, també n’hi de catalans.

La cagada ha estat majúscula, tot i que els mitjans un cop més callen. Per Rosell els africans menteixen, no tenen l’edat que diuen tenir (tot i que és facilíssim de determinar-ho i tots han passat controls) i se’ls ha de fer fora de La Masia.

Extret de Racó Català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada